Objavljeno 28.01.18. 22:46

Zadar dobiva niskotarifnu poveznicu s Oslom

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika izravnim letovima povezat će Zadar i Oslo.
Zrakoplov Zrakoplov

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, Norwegian Air Shuttle najavio je uvođenje poveznice između Zadra i Osla. Dva grada bit će povezana od 20. lipnja do 8. kolovoza 2018.

Na prvoj Norwegianovoj poveznici sa Zadrom letjet će se dva puta tjedno - srijedom i nedjeljom iz Zadra te utorkom i subotom iz Osla. Cijene se kreću od 49,53 eura naviše za letove Zadar - Oslo i od 67 eura naviše za letove Oslo - Zadar.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najnižih cijena na novoj liniji za letove u oba smjera. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage dimenzija do 55 x 40 x 23 cm te jednog manjeg komada ručne prtljage dimenzija do 25 x 33 x 20 cm. Cjelokupna ručna prtljaga ne smije biti teža od 10 kg. Predana prtljaga dodatno se plaća 9,63 eura po smjeru.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.