Objavljeno 31.01.18. 12:34

Zagreb dobiva izravnu poveznicu s Dublinom

Dva glavna grada uskoro će biti povezana izravnom zračnom linijom.
Zrakoplov Zrakoplov

Croatia Airlines (www), hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, najavio je novu poveznicu sa Zagrebom.

Radi se o liniji Zagreb - Dublin, na kojoj će letjeti od 3. svibnja 2018. i to dva puta tjedno - četvrtkom i nedjeljom. Povratne karte trenutačno je moguće kupiti od 189 eura naviše.

U sljedećoj tablici navodimo nekoliko primjera povratnih karata za Dublin po navedenoj cijeni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U cijenu je uključena ručna prtljaga mase do 8 kg. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Croatia Airlinesovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale poveznice između Hrvatske i Dublina

Novom linijom Zagreb se pridružuje Dubrovniku, Puli, Splitu i Zadru, koji već imaju izravne poveznice s Dublinom. Cijene karata za nevedene linije možete provjeriti na sljedećim stranicama:

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.