Objavljeno 14.09.16. 12:32

Ryanairovi letovi iz Pule dostupni već od 9,99 eura

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik karte za letove iz Pule trenutačno prodaje već od 9,99 eura.
Ryanairovi zrakoplovi Ryanairovi zrakoplovi

Ako živite u blizini pulske zračne luke i željni ste posezonskih putovanja, imate sreće. Naime, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, karte za poveznice s Pulom trenutačno prodaje već od 9,99 eura.

Do kraja ljetne sezone 2016. Ryanair će Pulu povezivati s Bruxellesom, Frankfurtom i Londonom, pri čemu su najjeftinije karte za glavni grad Belgije. Tako se do Bruxellesa može već od 9,99 eura, do Londona od 16,99 eura, a do Frankfurta od 19,99 eura.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih karata za preostale Ryanairove poveznice s Pulom u 2016. godini. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
RyanairPula