Objavljeno 04.10.18. 20:39

EasyJet otvorio rezervacije: letovi za Tivat već od 4-6 eura

Jedan od najjeftinijih europskih prijevoznika otvorio je rezervacije za Tivat za 2019. godinu.
Zrakoplov Zrakoplov

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni prijevoznik otvorio je rezervacije za letove sve do 1. rujna 2019. Provjerili smo ponudu za Tivat te je iz novog reda letenja vidljivo da će EasyJet iduće sezone održavati tri poveznice s Tivtom.

Cijene su trenutačno vrlo povoljne te se jednosmjerne karte za sve linije mogu kupiti već od 4-6 eura (napomenu o EasyJetovim cijenama pročitajte ispod tablice* ili ovdje).

U sljedećoj tablici donosimo popis svih gradskih parova između Tivta i Europe na kojima će EasyJet letjeti tijekom 2019. te trenutačno najniže cijene karata. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o EasyJetovim cijenama pročitajte ispod tablice* ili ovdje). Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

* U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 21 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako četiri osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 2,625 eura (21 EUR / 8 = 2,625 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na EasyJetovim letovima: ograničenja i cijene.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.