Objavljeno 17.03.17. 18:45

LEVEL, novi niskotarifni prijevoznik, uskoro će za Ameriku letjeti već od 99 eura

Na tržište stiže LEVEL, novi niskotarifni prijevoznik, koji za Sjevernu Ameriku leti već od 99 eura
Levelov zrakoplov Levelov zrakoplov

Grupacija International Airlines Group (IAG), koja obuhvaća prijevoznike Aer Lingus, British Airways, Iberia i Vueling, od danas je bogatija za novog člana. Radi se o 'Levelu', niskotarifnom prekooceanskom prijevozniku, koji će na atraktivnim linijama letjeti već od 99 eura po smjeru.

Level će prvu bazu imati u Barceloni, inače Vuelingovom glavnom čvorištu, pa se očekuje da će Vueling dobro 'puniti' novog prijevoznika putnicima koji u Barceloni žele presjesti na let prema nekom od daljih odredišta. Levelova flota u početku će se sastojati od dva Airbusa A330, kojima će, također za početak, upravljati Iberijina posada.

Prva četiri odredišta u Levelovoj mreži nalaze se u Sjevernoj i Latinskoj Americi.

Letovi za Los Angeles kreću 1. lipnja 2017. i održavat će se dva puta tjedno. Drugo odredište u SAD-u je Oakland (San Francisco), u kojeg će se Levelom moći od 2. lipnja i to tri puta tjedno. Karte se za oba navedena odredišta mogu kupiti već od 99 eura po smjeru.

Punta Canu u Dominikanskoj Republici Level će s Barcelonom povezivati dva puta tjedno od 10. lipnja, a Buenos Aires tri puta tjedno od 17. lipnja 2017. U Argentinu i Dominikansku Republiku Level će putnike prevoziti već od 149 eura po smjeru.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najpovoljnijih karata za nove linije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Navedene cijene vrlo su povoljne, a Level već najavljuje potencijalno širenje u druga europska odredišta. No, i prije nego što to učine, putnici iz Hrvatske mogu koristiti njihove povoljne karte. Naime, čak četiri hrvatska grada izravnim zračnim linijama povezana su s Barcelonom - Dubrovnik, Split, Zadar i Zagreb. Poveznice održavaju Vueling (za sva četiri grada), Croatia Airlines (Zagreb) i Norwegian Air Shuttle (Dubrovnik). Karte se mogu kupiti već od 50-ak eura po smjeru, a na povremenim akcijama čak i nešto jeftinije. Popise najjeftinijih karata možete vidjeti ovdje:

Oznake:
LevelBarcelona