Objavljeno 03.10.19. 12:10

Ljubljana dobiva nove linije za Bruxelles, Zürich, Frankfurt i München - karte već u prodaji

Europski prijevoznici najavili su čak četiri nove linije za slovenski glavni grad.
Bruxelles, Zürich, Frankfurt i München Bruxelles, Zürich, Frankfurt i München

Nakon što je slovenski nacionalni zračni prijevoznik Adria Airways otišao u stečaj i prekinuo sve operacije, Ljubljana je ostala bez izravnih letova za brojne europske gradove. Neki su od tih gradova belgijski Bruxelles, švicarski Zürich te njemački Frankfurt i München, no nije se dugo čekalo na dolazak novih prijevoznika.

Točnije, radi se o tri prijevoznika iz Lufthansine grupacije - Brussels Airlinesu, SWISS-u i Lufthansi, koji su već najavili čak četiri nove poveznice s Ljubljanom.

Ljubljana - Bruxelles

Belgijski nacionalni zračni prijevoznik Brussels Airlines od 4. studenog 2019. povezivat će dva glavna grada šest puta tjedno - svakog dana, osim subotom. Za letove će se koristiti Airbus A319, a let traje 1 sat i 50 minuta u smjeru Ljubljana - Bruxelles te 1 sat i 40 minuta u smjeru Bruxelles - Ljubljana.

Cijene se trenutačno kreću od 70-ak eura naviše za povratne karte te primjere najpovoljnijih letova možete vidjeti u tablicama u nastavku.

Ljubljana - Zürich

Dolazak u Ljubljanu najavio je i SWISS (Swiss International Air Lines), koji će uvesti liniju Ljubljana - Zürich. Letovi kreću 16. listopada 2019. te će se održavati pet puta tjedno, dok će se od početka zimske sezone - 27. listopada 2019. - letjeti svakodnevno.

Za letove će se koristiti Embraer E190 i Airbus A220-300. U smjeru Ljubljana - Zürich leti se 1 sat i 15 minuta, a u smjeru Zürich - Ljubljana 1 sat i 5 minuta.

Cijene se trenutačno kreću od oko 175 eura naviše za povratne karte te primjere najpovoljnijih letova možete vidjeti u tablicama u nastavku.

Ljubljana - Frankfurt/München

Lufthansa će, pak, Ljubljanu povezivati s Frankfurtom i Münchenom. Letovi za Frankfurt kreću 27. listopada 2019. te će se održavati dva puta dnevno, dok će linija za München biti u prometu svakodnevno od 1. studenog 2019. Na obje su linije planirani Bombardieri CRJ-900.

Primjere najpovoljnijih letova za Frankfurt možete vidjeti u tablicama u nastavku.

Nove linije za Ljubljanu
OdredišteLetova tjednoPočetak
Bruxelles604. 11. 2019.
Frankfurt1427. 10. 2019.
München701. 11. 2019.
Zürich5/716. 10. 2019.

Cijene letova

Karte za sve navedene linije već su u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih povratnih karata za Bruxelles, Frankfurt i Zürich. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Povratne karte

U sljedećim tablicama navedeni su primjeri povoljnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-10 dana.

Ljubljana - Bruxelles

Ljubljana - Frankfurt/Zürich

U sve je cijene uključena ručna prtljaga, a u Swissove i Lufthansine navedene cijene uključena je i predana prtljaga mase do 23 kg.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.