Objavljeno 05.04.17. 22:42

Niskotarifni Wizz Air stiže u Kazahstan i Maroko, karte dostupne već od 33 eura

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, najavio je svoj ulazak na dva nova, pomalo egzotična tržišta.
Maroko Maroko

Nakon što se proširio cijelom srednjom i istočnom Europom, mađarski Wizz Air nastavlja se širiti prema egzotičnijim zemljama te je najavio ulazak na dva nova tržišta. Radi se o linijama za Astanu - kazahstansku prijestolnicu i Agadir - grad smješten na jugozapadnoj obali Maroka.

Wizz Air će Astanu povezati s Budimpeštom te letovi na toj liniji kreću 8. lipnja 2017. Između Mađarske i Kazahstana prometovat će se dva puta tjedno - četvrtkom i nedjeljom u smjeru Astane, dok će se u povratku letjeti nedjeljom i petkom.

Agadir će, pak, biti povezan s Varšavom i to od 30. lipnja 2017. Letovi će se također održavati dva puta tjedno - ponedjeljkom i petkom.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Što se tiče ručne prtljage, uključena je mala torba do veličine od 42 x 32 x 25 centimetara, što je manje od standardnih kofera za ručnu prtljagu. Za ručnu prtljagu većih dimenzija potrebno je nadoplatiti 14 eura, predana prtljaga teška do 23 kilograma stoji 31 euro po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta 41 euro.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a provjeriti i usporediti ih s drugim prijevoznicima možete na našoj tražilici letova.

Prijevoz do Budimpešte najjednostavniji i najpovoljniji je iz Zagreba, a možete ga potražiti ovdje:

Do Varšave se iz Hrvatske može izravno iz više odredišta, a najpovoljnije cijene možete vidjeti ovdje:

Povoljni smještaj možete potražiti na našoj tražilici smještaja.