Objavljeno 16.09.13. 18:02

Ryanair dodaje Lisabon u svoju mrežu

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, najavio je otvaranje linija za još jedno atraktivno odredište - portugalski glavni grad Lisabon.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Lisabon će biti treće portugalsko odredište u Ryanairovoj mreži, nakon Porta i Fara. Poveznice s Lisabonom u promet će krenuti krajem studenog ove godine, a radi se o sljedećim linijama:

  • Lisabon - Bruxelles (Charleroi)
  • Lisabon - Frankfurt (Hahn)
  • Lisabon - London (Stansted)
  • Lisabon - Pariz (Beauvais)

Sva odredišta koja će biti povezana s Lisabonom Ryanair povezuje s hrvatskim i susjednim zračnim lukama, a ovdje možete provjeriti na kojim to točno linijama Ryanair leti.

Irci očekuju oko 400.000 putnika godišnje na novouvedenim linijama, a za sada je na njima predviđeno ukupno 50 letova tjedno. Jednosmjerne karte koštat će od 25,99 eura naviše, u što nisu uključene eventualne naknade za prtljagu ili plaćanje određenim karticama. (Ovdje provjerite Ryanairove naknade za prtljagu.)

Tradicionalno, Ryanair otvaranje novih atraktivnih linija obilježava novom akcijom, u ovom slučaju produljenjem akcije koja traje već nekoliko tjedana i u sklopu koje nude jednosmjerne karte već za 14,99 eura. Akcija se odnosi na letove u listopadu i studenom, a karte se mogu kupiti do četvrtka, 19. rujna u ponoć.