Objavljeno 10.07.13. 14:54

Ryanair objavio zimski red letenja: uvode 88 linija više nego prošle zime

Irski Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, objavio je zimski red letenja za sezonu 2013./2014., koji obuhvaća znatno više linija nego prošle godine. Uz to, pokrenuli su i novu akciju.
Zrakoplov Zrakoplov

Ryanair će tako prizemljiti 20 zrakoplova manje nego prošle zimske sezone, što će im omogućiti održavanje čak 88 dodatnih linija. Velik dio njih obuhvaća poveznice sa španjolskim morskim odredištima, a tu je i još nekoliko sredozemnih destinacija, poput Malte ili grčkih otoka.

Nažalost, trenutačno nema obavijesti o podizanju neke od sezonskih poveznica s Hrvatskom na cjelogodišnju razinu.

Kako bi obilježili otvaranje rezervacija za zimsko razdoblje, Ryanair je ponudio 100.000 jednosmjernih karata po akcijskim cijenama, odnosno za 22,99 eura ili funti (valuta ovisi o liniji na kojoj putujete). Promocija vrijedi za rujan i to za letove ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom. U spomenutu cijenu uključeni su porezi i naknade, pa se ako nemate prijavljenu prtljagu i plaćate debitnom karticom radi o konačnoj cijeni jednosmjerne karte.

Karte se po akcijskim cijenama mogu kupiti do ponedjeljka, 15. srpnja u 23:59 ili dok ih se ne rasproda. No, treba napomenuti da se zapravo radi o redovnoj akciji kakve Ryanair ponavlja gotovo svakog tjedna te se zapravo i ne radi o posebno niskim cijenama, kao što su npr. rasprodaje za devet eura.