Objavljeno 19.11.19. 12:31

Ryanair uvodi dvije nove poveznice Crna Gora - Poljska, karte već u prodaji

Karte su već u prodaji.

Nakon što je nedavno uveo liniju Podgorica - Dublin, irski Ryanair sada je najavio još dvije nove poveznice, čime broj gradova koje povezuju s Crnom Gorom raste na 11.

Prva najavljena poveznica jest između Podgorice i predivnog Krakova, jednog od onih pomalo neotkrivenih bisera koje svakako vrijedi posjetiti. Na liniji Podgorica - Krakov promet će krenuti 23. 02. 2020. Letovi će se održavati dva puta tjedno - srijedom i nedjeljom do kraja zimskog reda letenja (do 25. 03. 2020.), nakon čega će se održavati utorkom i subotom.

I druga će linija povezati Crnu Goru i Poljsku, odnosno Podgoricu i Poznan i to ponedjeljkom i četvrtkom od 30. 03. 2020.

Ryanair će obje linije održavati preko svoje poljske podružnice Buzz (nekadašnji Ryanair Sun), a s obzirom da već otprije lete između Podgorice i Wroclawa jasno je da su Crna Gora i Poljska u kratko vrijeme postale vrlo dobro povezane.

Cijene karata

Karte su već u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedene poveznice. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (Ryanairove cijene za direktne rezervacije nisu raspoložive za usporedbu u vrijeme objave članka, ali će uskoro biti u sustavu). Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od deset dana.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.