Objavljeno 26.09.19. 20:24

Ryanair uvodi letove Banja Luka - Beč: provjerite red letenja i cijene

Banja Luka dobila je novu atraktivnu liniju, a već je krenula i prodaja karata.

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair tijekom 2019. povezivao je Banja Luku s četiri grada - dva u Njemačkoj (Berlin i Memmingen) te po jednim u Belgiji (Bruxelles Charleroi) i Švedskoj (Stockholm Skavsta).

Sada je Ryanair tom popisu dodao još jednu destinaciju i time najavio prvo proširenje svoje ponude za Banja Luku u 2020., a radi se o glavnom austrijskom gradu - Beču. Letovi kreću 30. 03. 2020. te će se održavati preko Ryanairove podružnice Laudamotion do kraja 10. mjeseca 2020. Linija će biti u prometu dva puta tjedno - ponedjeljkom i petkom, a let traje 1 h i 30 min.

Karte su već u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedenu poveznicu. Cijene se trenutačno kreću od 30-ak eura naviše po smjeru.

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri cijena povratnih karata.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.