Objavljeno 04.10.19. 19:59

Tivat dobiva nove linije za Kopenhagen, London i Manchester

Najavljene su tri zanimljive linije za Tivat.

U proteklih nekoliko dana najavljene su čak tri nove linije za Tivat. Radi se o poveznicama na kojima će prometovati Scandinavian Airlines (SAS) i britanski Jet2 .

Tivat - London / Manchester

Britanski niskotarifni prijevoznik Jet2 Tivat će povezivati s Londonom (Stansted) i Manchesterom.

Letovi za oba grada održavat će se u razdoblju od 21. 05. 2020. do 11. 10. 2020. Predviđena su po dva leta tjedno na obje linije - četvrtkom i nedjeljom. Letovi za London traju oko dva sata, a za Manchester 20-ak minuta dulje.

Ovo su prve Jet2-ove linije za Crnu Goru, a zanimljivo je da su odabrali dvije relacije na kojima imaju konkurenciju. Naime, EasyJet također povezuje Tivat s Manchesterom i Londonom, uz razliku da EasyJet leti za Gatwick umjesto Stansteda.

Tivat - Kopenhagen

Dolazak u Tivat najavio je i SAS, koji će uvesti liniju Tivat - Kopenhagen. Letovi će se održavati od 01. 07. 2020. do 08. 08. 2020 i to dva puta tjedno - srijedom i subotom. Najavljeno je da će se koristiti zrakoplovi Airbus A320neo.

Letovi u smjeru Tivat - Kopenhagen traju 2 sata i 45 minuta, dok je let u povratku nešto kraći te traje 2 sata i 40 minuta.

SAS je trenutačno jedini prijevoznik koji u svojoj mreži ima liniju Tivat - Kopenhagen.

Nove linije za Tivat
OdredišteLetova tjednoPočetak
Kopenhagen201. 07. 2020.
London221. 05. 2020.
Manchester221. 05. 2020.

Cijene letova

Karte za sve navedene linije već su u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih karata za Kopenhagen, London i Manchester. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećim tablicama navedeni su primjeri najpovoljnih povratnih karata. Točna cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U sve je cijene uključena ručna prtljaga, dok se predana prtljaga dodatno plaća.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.