Objavljeno 26.09.19. 09:39

Uvode se direktni letovi Podgorica - Dublin: provjerite red letenja i cijene!

Krenula je prodaja karata za novu niskotarifnu poveznicu s Podgoricom.

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, prisutan je i u Crnoj Gori. Točnije, leti za Podgoricu, koju je tijekom 2018. povezivao s osam gradova - dva u Njemačkoj (Berlin i Stuttgart) te po jednim u Poljskoj (Wroclaw), Italiji (Bologna), Španjolskoj (Barcelona), Ujedinjenoj Kraljevini (London Stansted), Švedskoj (Stockholm Skavsta) i Belgiji (Bruxelles Charleroi).

Sada je Ryanair tom popisu dodao još jednu destinaciju i time najavio prvo proširenje svoje ponude za Crnu Goru u 2020., a radi se o glavnom irskom gradu - Dublinu. Letovi kreću 02. 04. 2020. te će se održavati do kraja 10. mjeseca 2020. Linija će biti u prometu dva puta tjedno - četvrtkom i nedjeljom, a let traje 3 sata i 20 minuta.

Karte su već u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedenu poveznicu. Cijene su trenutačno više od onih koje se obično očekuju od Ryanaira te se uglavnom kreću od 70-80 eura naviše po smjeru.

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri cijena povratnih karata.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.