Objavljeno 11.12.19. 17:11

Uvode se jeftini letovi Tivat - Milano

Između Tivta i Milana uskoro će se letjeti po povoljnim cijenama.

Drugi po veličini europski niskotarifni prijevoznik - britanski EasyJet - najavio je novu liniju za Tivat i to za vrlo atraktivnu destinaciju. Radi se o poveznici za talijanski Milano (Malpensa), na kojoj će letjeti od 22. 06. do 28. 08. 2020.

Predviđena su po dva leta tjedno - ponedjeljkom i petkom. Letovi u odlaznom smjeru traju dva sata, a u povratku 15-ak minuta kraće.

Ovo je četvrta EasyJetova linija za Tivat, s obzirom da otprije lete na linijama Tivat - London, Tivat - Manchester i Tivat - Ženeva. Ujedno, Tivtu je ovo prva niskotarifna poveznica s Milanom i Italijom općenito, dok Podgorica već ima poveznicu s Milanom, koju održava Wizz Air.

Cijene karata

Karte za sve navedene linije već su u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih karata. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećim tablicama navedeni su primjeri najpovoljnih povratnih karata. Točna cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U sve je cijene uključena ručna prtljaga, dok se predana prtljaga dodatno plaća.

Najam automobila

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.