Objavljeno 15.02.19. 19:39

Već od 15-ak eura: pogledajte cijene svih Ryanairovih linija za Crnu Goru u 2019.

Kamo će sve najveći niskotarifni prijevoznik u 2019. godini letjeti iz Crne Gore?

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, prisutan je i u Crnoj Gori. Točnije, leti za Podgoricu koju povezuje sa zanimljivim europskim odredištima.

U ovom ćemo članku napraviti pregled svih Ryanairovih linija za Podgoricu. Radi se o ukupno sedam poveznica. Navest ćemo sve linije i primjere najnižih cijena za jednosmjerne i povratne karte. S obzirom da je prijevoznik Laudamotion u Ryanairovu vlasništvu, u pregled smo uključili i njihovu liniju Podgorica - Stuttgart.

Podgorica će ove sezone imati sedam Ryanairovih linija - dvije za Njemačku (Berlin i Stuttgart) te po jednu za Poljsku (Wroclaw), Italiju (Bologna), Ujedinjenu Kraljevinu (London Stansted), Švedsku (Stockholm Skavsta) i Belgiju (Bruxelles Charleroi).

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih Ryanairovih linija za Podgoricu u 2019. godini za koje se trenutačno može kupiti karte, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od njih. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.