Objavljeno 18.01.20. 11:46

Wizz Air proširuje svoju mrežu u Beču, među pet novih poveznica je i linija za Crnu Goru

Niskotarifni prijevoznik tijekom 2020. za Beč će održavati čak 49 linija.
Beč Beč

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, najavio je novo proširenje svoje mreže poveznica s glavnim austrijskim gradom. U svojoj bazi u Beču Wizz Air će tako stacionirati devet Airbusa A321 i održavati 49 linija, od čega je pet novih.

Ubuduće će tako Beč povezivati s talijanskim Algherom, portugalskim Farom, grčkim Krfom, rumunjskom Suceavom i crnogorskom Podgoricom. Glavni gradovi Austrije i Crne Gore bit će povezani od 03. 07. 2020. dva puta tjedno - ponedjeljkom i petkom.

Karte su već u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih karata za letove Podgorica - Beč. Cijene su povoljne, pa se jednosmjerne karte mogu kupiti od 20-25 eura po smjeru,

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Povratne karte

Jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Prijevoz ručne prtljage besplatan je do dimenzija do 40 x 30 x 20 cm i mase do 10 kg. Predana prtljaga teška do 20 kilograma stoji 15-83 eura po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta 21-109 eura.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Najam automobila

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.