Vremenske zone i trenutačno vrijeme u Australiji

Provjerite vremenske zone i koliko je sati u Australiji te pogledajte kolika je vremenska razlika u odnosu na Hrvatsku. Kliknite na naziv grada kako biste vidjeli sat s trenutačnim vremenom.
Vrem. razlika u odnosu na UTC/GMT (kratica zone): UTC/GMT +10:30 (ACDT)
Vrem. razlika u odnosu na UTC/GMT (kratica zone): UTC/GMT +09:30 (ACST)
Vrem. razlika u odnosu na UTC/GMT (kratica zone): UTC/GMT +10:00 (AEST)
Vrem. razlika u odnosu na UTC/GMT (kratica zone): UTC/GMT +10:00 (AEST)
Vrem. razlika u odnosu na UTC/GMT (kratica zone): UTC/GMT +11:00 (AEDT)
Vrem. razlika u odnosu na UTC/GMT (kratica zone): UTC/GMT +09:30 (ACST)
Vrem. razlika u odnosu na UTC/GMT (kratica zone): UTC/GMT +11:00 (AEDT)
Vrem. razlika u odnosu na UTC/GMT (kratica zone): UTC/GMT +11:00 (AEDT)
Vrem. razlika u odnosu na UTC/GMT (kratica zone): UTC/GMT +11:00 (AEDT)
Vrem. razlika u odnosu na UTC/GMT (kratica zone): UTC/GMT +11:00 (AEDT)
Vrem. razlika u odnosu na UTC/GMT (kratica zone): UTC/GMT +08:00 (AWST)
Vrem. razlika u odnosu na UTC/GMT (kratica zone): UTC/GMT +11:00 (AEDT)